in

Стояна Нацева дипломира първия випуск на лидерите на новото време

Снимка: Академия Щастлив живот

Стояна Нацева и Европейски университет в Прага дипломираха първия випуск на МВА Ментор Личностно и бизнес развитие

На  грандиозна церемония в сърцето на златна Прага в замъка Кайзерщайн се дипломира първия випуск лидери на бъдещето в програмата МВА Ментор Личностно и бизнес развитие на Академия Щастлив Живот към Европейски университет. На великолепната церемония взеха участие над 100 студента, които получиха своите луксозни дипломи, вълшебни моменти и международен диплом за придобитите знания и умения.

Снимка: Академия Щастлив живот

„MBA МЕНТОР – ЛИЧНОСТНО И БИЗНЕС РАЗВИТИЕ“ е авторска програма на Стояна Нацева , изготвена специално за Европейски  университет, Прага и акредитирана от Histes, Германия за съответствие с най-високите международни стандарти на обучение.

Обучението „MBA МЕНТОР – ЛИЧНОСТНО И БИЗНЕС РАЗВИТИЕ“

представлява допълнителна професионална квалификация и гарантира високо качество на усвоени знания и трайно придобиване на професионални навици в практикуването и консултирането в лайф и бизнес коучинг, менторство , предприемачество, лидерството, навици за ръководене на бизнес процеси, управление на процеси, провеждане на семинари и обучения на живо и онлайн. Програмата води до разширяване на професионалните компетенции,  както и лесното налагане на професионалиста като търсен специалист.

ДИПЛОМАТА ОТ УНИВЕРСИТЕТ ОЕАЕР, ПРАГА е призната и приета в цял свят. Това дава на треньорите и консултантите неограничени възможности да подобрят своята личностна, кариерна или бизнес реализация и възможност за стартирането на собствен коучингов бизнес.

Снимка: Академия Щастлив живот

MASTER BUSINESS ADMINISTRATION е високо ценена и приета степен на бизнес образование по цял свят. Авторът на програмата госпожа Нацева заяви, че е много горда и благодарна, че MBA програмите към АКАДЕМИЯ ЩАСТЛИВ ЖИВОТ се радват на огромен интерес , поради факта ,че вече и в България са достъпни толкова високо качествени знания на разумни цени.

Госпожа Нацева е създател и ръководител на още една програма  МВА програма „Холистична психология и консултиране“.

В нея са обучават холистични специалисти.

Обученията гарантират високо качество на усвоени знания и трайно придобиване на професионални навици в практикуването и консултирането в лайф и бизнес коучинг, менторство , предприемачество, провеждане на семинари и обучения на живо и онлайн. МВА програмите водят до разширяване професионалните компетенции, , както и лесното налагане на професионалността като търсен специалист.

Снимка: Академия Щастлив живот

Академия ЩАСТЛИВ живот е най- голямата и успешна коучинг компания в България. За около шест години през платените обучения са преминали над 100000 студенти от над 42 държави, като 3000 треньори вече са започнали свои коучингов бизнес. Компанията е многократно награждавана за приноса си в образованието и бизнеса не само в България, но и в чужбина.

Стояна Нацева пише името си със златни букви в историята на личностното си развитие. В емоционално обръщение госпожа Нацева споделя:

„Щастлива съм да предам своите знания и умения на толкова осъзнати лидери, които ще продължат делото ми и ще предадат нататък знанието и светлината!

И така променяме света! 🥰🥂🤩

❤️🙏Изключително съм горда и благодарна за възможността за първи път в България да предоставим толкова високо качество на знанията на изключително достъпни цени и с международно призната диплома от европейски университет.

🏆Възползвайте се от уникалната възможност да придобиете нови знания в удобно за вас време, да промените живота си, да получите нова професия и да започнете свой бизнес още сега !“

Снимка: Академия Щастлив живот

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/