in

Откриха „розов кокаин“ в тялото на Лиъм Пейн

Снимка: Instagram/liampayne

Според доклади, в тялото на покойния певец Лиъм Пейн, е открит „розов кокаин“. Бившата звезда от One Direction е имал множество наркотици, включително крек, кокаин и метамфетамин в тялото си, в момента, в който е паднал от балкона на хотел в Аржентина. Това сочат анонимни аржентински източници, запознати с първоначалните токсикологични доклади.

Припомняме, че британският певец и бивш член на One Direction почина миналата седмица на 31 години, след като падна от хотелска стая на третия етаж в Буенос Айрес, предава The Guardian.

ABC News и TMZ съобщиха, че коктейл от наркотици, наречен „розов кокаин“, съдържащ метамфетамин, кетамин и MDMA, е открит по време на частична аутопсия, заедно с крек кокаин и бензодиазепин. И двете издания цитираха анонимни източници, запознати с предварителните тестове.

Асошиейтед прес съобщи, че анонимен служител е казал, че предварителният токсикологичен доклад предполага доказателства за кокаин, но подчертава, че тези първоначални резултати не предлагат точно отчитане на това колко точно е циркулирало в кръвта му, когато е починал.

Окончателните резултати от токсикологията не се очаква да бъдат публикувани в продължение на няколко седмици.

Асошиейтед прес съобщи, че служителят е говорил при условие за анонимност, тъй като не е бил упълномощен да информира журналисти. Предварителният доклад беше широко отразен в местните медии в понеделник.

Превод и редакция: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/