in

Как да се обличаме, за да пленим всички на вечерните партита

Снимка: Pixabay

Вечерното парти може да бъде онова дългоочаквано събитие, което ни предоставя възможността да изберем своя най-екстравагантен и ефектен тоалет. Ако по принцип харесвате блясъка, но ви е трудно да го демонстрирате в ежедневните си тоалети, сега можете да се обличате както искате, без да бъдете съдени за това. Стремите се към неща като блясък, пайети, ярки цветове, метални материи или дамски чанти от Fashion Days? Всичко е позволено на подобно парти. Ето някои от аутфит идеите ни:

Смокинг за жени

Ако искате да бъдете елегантни и бляскави, заложете на вечерно сако със златисти пайети, черни сатенени ревери и черен смокинг панталон със странични райета. Носете сакото си закопчано върху фин сатенен топ с презрамки тип “спагети”. Добавете сандали на тънък ток и елегантен часовник, които можете да изберете от колекцията часовници на Fashion Days. Те ще бъдат последната щриха във вашия елегантен тоалет.

Пищно декорирани горнища

Ако искате да се откроите, без това да ви коства кой знае какви усилия, изберете екстравагантен топ, съчетан със семпъл тесен панталон или пола тип “молив” с висока талия.

Вечерна рокля

Роклите са идеални за всяко парти, защото са изключително женствени, а и освен това се предлагат в безброй стилове. Без значение дали ще заложите на дълга, блестяща рокля или на някоя от многото страхотни официални рокли, не забравяйте аксесоарите, за да подсилите блясъка на своя тоалет. Елегантно колие с камъни ще изглежда зашеметяващо с рокля с презрамки и дълбоко деколте. За по-семпли рокли заложете на дълги обеци, които падат до раменете ви, и оформете косата си на свободна опашка или небрежен кок.

Шикозни гащеризони

Гащеризоните бяха преоткрити през последните няколко години, еволюирайки до елегантни вечерни облекла. Можете да изберете гащеризон с дълги панталони и презрамки, с дизайн без гръб, който му предава празнична нотка с аксесоари. Друг вариант е да изберете къс гащеризон в метална материя или с пайети. Добавете чифт високи токчета и ще изглеждате страхотно!

Аксесоари, които не остават незабелязани

Аксесоарите са основен елемент и финален щрих в изработването на вашата парти визия. Те могат да внесат този “празничен” детайл в тоалета ви, дори ако носите семпли дрехи в по-приглушени цветове. Без значение дали говорим за шапка с пера, големи огърлици с цветни камъни, клъчове с блестящи декорации и особено обувките трябва да бъдат избрани с внимание, но и вдъхновение.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/