in

Премиерът: Хората да гласуват масово и сериалът „Игра на избори“ да приключи

Кадър: бТВ

Служебният премиер на България обяви, че ключът към елиминиране на купения вот е масово гласуване. Той призова всички граждани да отидат до урните в неделя (27 октомври).

„Струва ни се на всички от служебното правителство, че е крайно време сериалът „Игра на избори“ да приключи. Хората очакват финалните надписи, а пък ако видят и надписа „край“ ще е най-добре, което означава, че всички искаме да бъде формирано редовно правителство, което да бъде стабилно и да решава въпросите на българските граждани с необходимата политическа подкрепа“, коментира служебният премиер Димитър Главчев в началото на заседанието на Министерския съвет.

Министър-председателят призова хората да гласуват масово в неделя, за да бъде постигнат най-добрият резултат.

„Ние сме се заели да няма съмнения, че има изкривявания на вота и купен вот. В пъти сме увеличили усилията си в тази насока. Призовавам гражданите да гласуват масово, тъй като дори и да е имало някъде пробив за купен вот, масовото гласуване на 27-и ще го елиминира“, заяви служебният премиер.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/