in ,

Мъж в безпомощно състояние лежи на земята във Варна: Чака се линейка

Снимка: "Нова Варна"

Мъж лежи на земята в пазар „Чаталджа“ във Варна, видя репортер на медия „Нова Варна“. Около него са се скупчили хора, които се опитват да му помогнат.

По информация от очевидци преди няколко часа мъжът е бил в болница с оплакване за ниско кръвно.

След няколко часа престой в болницата, човекът е бил пуснат.

След това обаче е припаднал, като при падането е ударил главата си. Очевидците са се обадили на спешния телефон. Изчаква се да пристигне линейка на мястото – точно до бариерата на пазар „Чаталджа“.

Мъжът е в съзнание.

Снимка: „Нова Варна“

Ниското кръвно налягане, известно като хипотония, е състояние, при което човек показва стойности на налягането от 90 на 60 и по-малко, според Healthline. Горната граница или систоличното кръвно налягане е показател за работата на сърцето, което изпомпва кръв през вентрикулите.

Кръвното налягане може да варира през деня в зависимост от много фактори. Ако кръвното налягане е прекалено ниско през по-голямата част от денонощието, това може да има сериозни отражения върху здравето и функциите в организма.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/