in

Парашутистът, който пострада вчера у нас, е все още с опасност за живота

Снимка: Pixabay

Припомняме, че вчера се случи инцидент с трима парашутисти, които паднаха между ботевградските села Литаково и Новачене. Единият загина на място, вторият беше ранен, а третият беше в добро състояние. 

Тази нощ е бил опериран пациентът, пострадал, след скок с парашут от балон вчера. Екип от лекари на Клиника по неврохирургия и Клиника по ендоваскуларна неврохирургия на УМБАЛ „Св. Анна“ са извършили интервенцията, предава бТВ.

Пациентът е в стабилно състояние, но все още е с опасност за живота. Той бе приет в болницата с тежка травма на лумбални прешлени, съобщиха от пресцентъра на болницата.

Инцидентът се случи минути след 9 часа сутринта, когато трима мъже – двама с парашут и един с крило, са скочили от балон с топъл въздух, в който е имало общо четирима души.

Оказа се, че балонът е бил без документи, а мъжът, който го управлявал, нямал никакви лицензи и разрешителни за това. Късно снощи собственикът на балона бе арестуван.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/