in

Мъж разби два монетника на тоалетни в Морската градина в Бургас и открадна парите

Снимка: Google Street View

За кражбата съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Бургас. Мъжът е криминално проявен, посочват от бургаската полиция.

В резултат на полицейските действия на служители от Първо Районно управление – Бургас е задържан 31-годишен криминално проявен мъж от Камено.

За периода от 10 октомври до 22 октомври, чрез взломяване на два монетника на тоалетни, монтирани в Морската градина, той откраднал сумата от общо 164 лв.

Мъжът е направил пълни самопризнания. Работата по цялостно документиране на престъпната му дейност продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас.

За изминалото денонощие на територията на ОДМВР – Бургас са регистрирани: две кражби и едно друго криминално престъпление.  Образувани са шест бързи производства. Разкрити са 12 престъпления.

От бургаската полиция съобщават и за следния случай:

На 23 октомври около 12.00 ч. в с. Росен, общ. Созопол служители от Районно управление – Созопол спрели за проверка л.а. „Фолксваген Пасат“-комби, с бургаска регистрация, управляван от 47-годишен мъж, като установили, че същият шофира след употреба на наркотични вещества (метамфетамин). Водачът е задържан за срок до 24 часа, а автомобилът е иззет. По случая е образувано бързо производство.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.