in

Компания предлага обяд с кучето, изкачило една от пирамидите в Гиза

Кадър: X/Voice

Припомняме, че наскоро куче изненада всички, като изкачи една от пирамидите в Гиза. Четириногото стана истински хит в мрежата за броени часове. Това вдъхнови компания да стартира туристическа програма до Египет, включваща обяд с „кучето, което се катери по пирамиди“.

Историята за египетското куче, изкачило върха на пирамидата на цар Хефрен, втората по големина пирамида в Гиза, продължава да очарова хората от цял ​​свят.

След като американски турист предложи сума, равна на 100 000 LE, за да купи кучето, а друг поиска да плати 25 000 LE, за да си направи селфи с него, американската туристическа компания King Tut Tours предприе безпрецедентна и вълнуваща стъпка, предава Egypt Independent.

Компанията стартира своята нова туристическа програма в САЩ и Канада. Тя е петдневна и включва пътуване до пирамидите в Гиза, посещение на в момента частично отворения Голям египетски музей и дори обяд в компанията на известното куче.

Експертът по туризъм Мохамед ал-Шербини, председателят на въпросната туристическа компания, каза, че тя е единствената в света, която се е втурнала да организира ексклузивен обяд с известното куче.

Превод и редакция: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/