in

Иззеха колата на млад мъж от Варненско в Нови пазар: Качил се зад волана след употреба на наркотици

Снимка: "Нова Варна", Мердин Берберов

За случилото се съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Шумен. По данни от полицията 22-годишният мъж е дал положителна на канабис проба.

Около 17:30 часа вчера екип на РУ-Нови пазар спрял за проверка на ул. “Цар Освободител“ в града водач на Фолксваген „Пасат“ с варненска регистрация.

Зад волана бил 22-годишен мъж от Долни чифлик. Изпробван бил за шофиране след употреба на наркотични вещества и техни аналози.

Отчетена била положителна на канабис проба. Не е дал кръвна проба за анализ.

Автомобилът е предаден с протокол за доброволно предаване. Водачът бил задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в Нови пазар.

За извършено престъпление по чл. 343 Б ал. 3 от НК е образувано бързо производство.

До̀лни чифлѝк е град в Североизточна България. Той се намира в област Варна, в близост до река Камчия. Градът е административен център на община Долни чифлик. По данни на ГРАО към 15 март 2024 г. в града живеят 6963 души по настоящ адрес и 7540 души по постоянен адрес.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/