in

Данни към 11.00 ч.: Ето каква е избирателната активност според „Галъп“

Снимка: "Нова Варна"

Избирателната активност на предсрочния парламентарен вот у нас към 11.00 ч. е 10,4%. Това сочат данните от exit poll на агенция „Галъп“, направен по поръчка на Нова телевизия.

Днес (27 октомври, неделя) България гласува за 51-то Народно събрание. Това са седмите национални избори за последните три години.

Гласуването започна в 07:00 часа и ще продължи до 20.00 часа, като изборният ден може да продължи не по-късно от 21:00 часа, ако пред някоя избирателна секция има опашка от чакащи избиратели.

Изборният ден във Варна започна в 7:16 часа, секционните помещения на територията на региона са предадени на съответните избирателни комисии. Към момента няма регистрирани сериозни нарушения на обществения ред преди началото на изборите. Гражданите могат да подават сигнали, свързани с нарушения, които възпрепятстват нормалното протичане на изборния процес на денонощната телефонна линия 052/615166, както и на имейл izbori2021@mvr.bg

Забранява се използването на мобилни телефони, фотоапарати или друга възпроизвеждаща техника с цел заснемане на начина на гласуване.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/