in

Само за 2 часа станаха 3 катастрофи в тунел „Топли дол“ на АМ „Хемус“: Временно е затруднено движението

Снимка: МВР

Временно е затруднено движението в тунел „Топли дол“ на автомагистрала „Хемус“, съобщават от ОДМВР – София за медия „Нова Варна“.

В рамките на последните два часа в съоръжението са възникнали три пътни инцидента, като последният все още се обработва от полицейските служители.

Всички водачи и пътници своевременно са изведени от тунела, като пострадали граждани няма.

Към момента се очаква специализирана техника, която да изтегли автомобил с блокирали колела от тунела.

С оглед осигуряване на безопасността на движението и недопускане на колони от чакащи автомобили на място са разположени допълнителни полицейски екипи от ОДМВР – София, които регулират и подпомагат трафика.

Днес (27 октомври, неделя) от 12 ч. до 20 ч. тежкотоварните автомобили над 12 тона, пътуващи за София, се пренасочват по обходното трасе от п. в. „Осиковска Лакавица“ по път I-3 и връщане на магистралата при п. в. „Правец“. След което преминаването им се отклонява от п. в. „Ботевград“ и продължава по магистралата при п. в. „Витинска река“.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.