in

Как да се сдобием с гладки ръце?

tqlo (Small)
През летния сезон една от най-често показваните части на тялото са ръцете. Постоянно носим или къс ръкав, или потници, или тънки презрамки.
Тъй като няма как да си позволим да не изглеждаме перфектно, полагането на грижи за кожата е абсолютно задължително.
Често срещано явление са пъпчиците или неравности, които са по-известни под определението „пилешка кожа“, тъй като макар и малки на размер, със сигурност се усещат на допир.
Независимо дали са се получили в следствие на врастнали косъмчета или на ген, със сигурност не искаме да са там за дълго.
Представяме ви успешна терапия в няколко стъпки, която ще ви „подари“ идеалната кожа на ръцете, за която винаги сте мечтали.
Нека бъде лято!
1. Ексфолирайте, но нежно!
Това е от решаващо значение за контролирането на вашата „пилешка кожа“ върху ръцете. Много голяма част от нещата, които използваме, за да отворим порите и да ексфолираме кожата са прекалено дразнещи или я изсушават драстично.
Ексфолирайте с продукт, който има салицилова киселина в два процента концентрация, за да избегнете страничните действия. Преди да започнете, вземете си горещ душ, за да омекотите кожата. След това ексфолирайте и задължително завършете с лосион за тяло.
2. Взимайте рибено масло
Добавките с рибено масло ще ви помогнат да премахвате по-лесно натрупаните мъртви клетки кожа по повърхността на вашите ръце. Всъщност, проучванията дори доказват, че диета, богата на омега-3 киселини намалява симптомите на екзема. Приемайте в минимална доза, докато не видите резултат.
3. Микродермабразио
В случай, че домашните лечения не дават достатъчно добър ефект, можете да се обърнете към професионалистите и да се подложите на микродермабразио. Имайте предвид, че този тип услуги никак не са евтини, затова препоръчваме да обмислите тази опция след като дълго време сте давали шанс на домашните рецепти и трикове./tialoto.bg

ДОКЛАДВАЙ ЗА НЕРЕДНОСТ

Публикувано от Дамян Дамянов