in

Блъснаха дете и 2 пешеходки във Варна

На 30.06. т.г., около 20:50 часа, в гр. Варна, на ул. «Горна студена», водачът на Л.А. «Форд» А.М. на 21 г. от гр. Варна, при потегляне, блъска пешеходец – дете, което се намира на пътното платно. Вследствие на инцидента детето е получило контузия на таз, прегледано е и освободено, без опасност за живота.

На 01.07. т.г., около 07:30 часа, в гр. Варна, на кръстовището на бул. «Христо Ботев» и ул. «Кракра», водачът на Л.А. «Тойота» М.Н. на 24 г. от гр. Варна, при извършване на маневра за завой наляво, при зелен разрешителен сигнал на светофарната уредба, блъска пешеходка – жена на 26 г. от гр. Провадия, която пресича пътното платно на пешеходна пътека, при червен забранителен сигнал на светофарната уредба. Вследствие на инцидента жената получава контузии на таз и глава, прегледана е и освободена, без опасност за живота.

На 01.07. т.г., около 08:50 часа, в гр. Варна, на ул. «2-ра», в м-ст «Долна Трака», водачът на Л.А. «Крайслер» И.В. на 28 г. от гр. София, по време на движението си, блъска пешеходка – жена на 43 г. от гр. Нови пазар. Вследствие на инцидента жената получава контузии на гръб и лява тазобедрена става със съмнения за фрактура на лява шийка на ставата, прегледана е и освободена, без опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.

Публикувано от Дамян Дамянов