Категории: Други

Инициатива щипка любов: Сладката любовна история на Ралица и Георги

Реклама

Сладката любовна история на Ралица и Георги

Поканихме партньори в живота и в работата, за да ни разкажат по-лесно ли се преминава през неуспехите, ако са споделени, свършва ли някога работното време, когато делиш легло с колегата, какви каши успяха да забъркат последно заедно и колко важни са общите каузи, за да пребъде любовта.

Първи за любовта си ще ни разкажат сем.Петрови Ралица и Георги  – Създатели на танцов Клуб „На Герана”

 

Бихте ли се представили?

Г: Казвам се  Георги Петров Петров, работя като агроном и проектант на поливни системи. Завършил съм агрономия в ТУ Варна. Сега следвам магистратура в същата насоченост. А втората ми работа, която смея да нарека хоби е ръководител в Танцов Клуб „На Герана“, който създадохме заедно с моята съпруга.

Р: Казвам се Ралица Иванова Петрова, от Варна, в момента по майчинство, работя като касиер в банков офис , завършила съм Туризъм и се занимавам активно с народни танци. Ръководител съм на Танцов Клуб „На Герана“ от 1 година и половина заедно със съпруга ми.

Как се запознахте?

Г: Запознахме се на уроци по латино танци, там се видяхме за пръв път. След което се срещнахме на концерт за народни танци, в който и двамата участвахме, така допирните ни точки станаха повече от една. И така след една усмивка и близо 3 години имаме семейство, едно дете и собствен танцов клуб.

Р: Запознахме се в ДКС Варна на концерт „Великденска плетеница“, тогава и двамата имахме участие на сцената, но с тогавашните състави, които посещавахме, а за първи път се видяхме на салса танци и тогава ми направи впечатление понеже беше единственото момче плюс още един чичко с костюм, a и танцуваше много добре.

Разкажате ни по-лесно ли се преминава през неуспехите, ако са споделени?

Г: Като цяло се стремим да приемаме неуспеха не като такъв, а като урок.  Та в този ред на мисли: да по- лесно си учим уроците, когато сме двамата.

Р: Не мога да споделя за такъв опит понеже досега не сме се сблъсквали с големи неуспехи, но мога да кажа, че успехите ни са двойно по-големи понеже са споделени с любов.

Свършва ли някога работното време, когато делиш легло с колега?

Г: Това е много трудно постижимо, дори на моменти е неизбежно. Но ние сме заедно във всяко начинание ,така че нашият работен ден няма начало и край. Когато имаме да обсъдим нещо, не се съобразяваме с това, че вече сме си в къщи и работния процес за деня е свършил.

Р: Хаха трудно е да се каже, понякога дори в леглото си говорим за хора, и за тактови размери и песни, но пък никога не ни е скучно.

 Какви каши успяхте да забъркате последно заедно и колко важни са общите каузи, за да пребъде любовта?

Г: В каши не сме се забърквали или поне са били незначителни. Мисля, че този ни успех се дължи точно на общите ни каузи, който ни помагат да сме по-близки и да се обичаме повече.

Р: Каши не се сещам да сме забърквали скоро, но каузата, с която сме се захванали много ни сплоти, защото и на двамата ни е в сърцето, правим го с любов за хората и това ни кара да се чувстваме щастливи.

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Да не пропуснем някого: Много хора празнуват имен ден през новата седмица

През новата седмица има много хора , които имат имен ден.На 21 май имен ден…

преди 3 часа

Блъснаха майка с две деца на пешеходна пътека

Стана ясно, че две деца и майка им пострадаха при катастрофа на бул. "Васил Априлов"…

преди 3 часа

Александър Младенов: Майка ми винаги е имала мнениние за всичко свързано с мен

Самият Александър Младенов от телевизизионният формат "Ергенът" заяви, че не направи избор между Магдалена и…

преди 3 часа

Официално: Избраха двама претенденти за сливенски митрополит

Както е известно днес, в Сливен за втори път от началото на годината беше проведен…

преди 3 часа

Кайсиите и техните божествени свойства: Защо всички са луднали по този плод

Както е известно кайсиите имат изключително висока хранителна стойност. Те съдържат витамин А, витамин С,…

преди 3 часа

АПИ с важна информация за всички шофьори

От 9:00 ч. утре - 20 май, до 9:00 ч. на 22-ри май водачите да…

преди 3 часа