BILLA продължава с експанзията. Веригата отвори 8-и супермаркет във Варна.

Реклама

Новооткритият магазин се намира на ул. Подвис“ 25

BILLA България зарадва жителите на гр. Варна с още един магазин в града. Супермаркетът ще предложи на своите посетители познатото високо качество на достъпни цени. Клиентите ще могат да се възползват от свежа зона за прясно изцедени сокове, и на място ще се предлагат разнообразни месни и безмесни грил специалитети. Пресните ястия от топлата витрина, ще се приготвят на всеки 30 минути, по здравословен начин без пържене.

BILLA пекарната ще предложи топъл хляб, приготвен от сертифицирани от МОН пекари, свежи плодове и зеленчуци от над 100 градини в България и всичко необходимо за ежедневното пазаруване.

Всеки посетител на BILLA във Варна на ул. „Подвис“ 25 ще може да вземе своя лична BILLA карта, с която да пести пари при всяко пазаруване. В допълнение клиентите ще могат да се възползват и от над 1000 ниски цени всеки месец – седмична акция с над 130 артикула на атрактивни цени, месечна BILLA Card Акция с над 600 артикула на промоционални цени, отстъпка на продукти срещу събрани точки или Гранде оферта от 25% намаление на различна група продукти всеки петък и събота.

„Увеличаването на броя на магазините BILLA във Варна означава, че хората обичат и търсят нашите стоки и услуги – сподели Бойко Сачански, Управител на BILLA България. – Ето защо искаме да им предоставим още един магазин с качествени и свежи продукти на добри цени. Направили сме специална селекция на стоките, които ще се предлагат в новия магазин в морската столица, така че да удовлетворят нуждите на нашите клиенти.“

BILLA България е първата международна верига супермаркети на българския пазар, навлязла през 2000 г. с откриването на първия си магазин на 5 октомври в София. В класацията на в. „Капитал“ – „Най-големите 100 български компании“, BILLA България е сред първите 30. Компанията е и сред най-големите чуждестранни фирми у нас.

На Европейските бизнес награди компанията е отличена като „Национален шампион“ в категорията „Екологична и корпоративна устойчивост“.

Веригата е представена в 35 града в страната със 101 магазина. Компанията продължава интензивно да развива своята мрежа от супермаркети.

BILLA въведе успешно и ритейл иновации в магазина си на бул. „България“ в София, превърнал се в образец за качество, свежест, разнообразие и удобство. Само там ексклузивно за страната е представена най-голямата и успешна на австрийския пазар биомарка Ja!Natuеrlich.

Компанията успешно стимулира развитието на българското производство, партнирайки си с местни производители в рамките на различни програми за развитие на регионите.

*Реклама

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

В навечерието сме на Велики понеделник. Какво трябва да направим утре

Утре е Велики понеделник. Вярва се, че на този ден Иисус Христос влиза в Йерусалимския…

преди 9 часа

Воден ад: Пълна лодка с мигранти потъна край гръцки остров

Стана ясно, че гръцката брегова охрана е открила тяло на мъж, за когото се предполага,…

преди 9 часа

Моторист загина в тежка катастрофа

Стана ясно, че мотоциклетист е загинал на ул. "Оборище" в Лясковец. Произшествието е станало около…

преди 9 часа

Защо папата влиза в затвор във Венеция

Стана ясно, че папа Франциск замина днес със самолет за Венеция на първото си пътуване…

преди 12 часа

Колко струва агнешкото дни преди Великден

Стана ясно, че от 17 лв. до 28 лв./кг. струва агнешкото за Великден на най-стария…

преди 12 часа

Димитър Главчев се отказва от новата си заплата

Стана ясно, че Димитър Главчев няма да получава заплата като министър на външните работи. Той зае…

преди 12 часа