in

БЕЗПЛАТЕН ВХОД ЗА ШКУМБАТА, VENZY И F.O.!

Вход БЕЗПЛАТЕН за всички събития тази седмица обявиха от верига заведения CHEERS!

На 19-и октомври в CHEERS Live & Acoustic комикът Димитър Туджаров, по-известен като ШКУМБАТА, ще забавлява публиката с комедийно шоу на живо!

shkumbata-novavarna

На 20-и октомври в същото заведение ще гостуват българските изпълнители Venzy и Виктория, известни с хитови парчета като „Нищо случайно“ и „Щом ти си до мен“.

venzy-novavarna

На същата дата (20.10) в Masquerade Club (в двора на Проектантска организация) ще гостува ексклузивно хитовият рапър F.O.!

fo-novavarna

Събитията се спонсорират от новостартиращото заведение OPIUM CLUB, което ще отвори врати във Варна в средата на ноември. Според организаторите, целта на това решение е да бъде даден шанс за достъпни парти вечери на всички, особено на тези, които все още не разполагат с достатъчно средства, най-вече младите хора.

opium-novavarna

„По принцип не можеш да поканиш най-добрите изпълнители в България, без да се наложи да събираш вход в заведението, иначе просто не можеш да си ги позволиш, аритметиката е проста. Можем само да сме благодарни на OPIUM CLUB за инициативата и предоставената възможност стотици почитатели да прекрачат прага на заведението БЕЗПЛАТНО!“ – коментира пред „Нова Варна“ служител от заведенията.

Телефон за резервации:

CHEERS: 089 363 6863

Masquerade Club: 087 755 6255

*Реклама

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/