in ,

Вижте какво е „суши фиеста“ и къде във Варна има (СНИМКИ)

Новаторската идея на ресторант НЕМО – Fish Garden за СУШИ ФИЕСТА се превърна в хит във Варна и все още е едно от най-посещаваните и атрактивни обедни предложения сред заведенията за хранене в града.

Всеки ден от 12:00 до 15:00 часа срещу 10 лв. (на човек) можете да опитате от всички видове СУШИ без ограничение в количеството! Всичко е прецизно приготвено от истински СУШИ Майстор.

sushi4

Като за ценители на добрата кухня, обновеният ресторант НЕМО – Fish Garden ви предлага богато разнообразие от СУШИ: с риба тон, пушена и сурова сьомга, скариди, октопод, тамаго, змиорка, кабаяки, акула, панирано пиле и много други!
Разбера се е помислено и за вегетарианците, които могат да поръчат своето зеленчуково СУШИ.

Качеството и вкусът са гарантирани, а професионализмът на СУШИ Майстора Борислав – оценен, дори от истински японци.

sushi6

Освен със „Суши фиеста“, ресторант Немо – Fish Garden съвсем скоро ще може да се похвали и с обновена закрита тераса с близо сто места. А специалното предложение е прецизно подбрано….само за ценители!

nikulden-nemo

Резервирайте вашата СУШИ ФИЕСТА – ВСЕКИ ДЕН ОТ 12:00 часа до 15:00 часа на телефон 052 616 877 в обновения ресторант НЕМО – Fish Garden.
Варна, ул Братя Шкорпил 3

А ето и още от суши-изкушенията:

sushi2 sushi

*Спонсорирана публикация

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/