Силен патриот от Варна събира хора в негова подкрепа (ВИДЕО)

Вчера, пред хотел Реверанс в град Варна, се събраха множество симпатизанти в подкрепа на кандидата  за народен представител Петър Николов от Варна. БЮЛЕТИНА НОМЕР 17 ПРЕФЕРЕНЦИЯ

Николов заяви пред събралите се хора:

Да си представител на народа е призвание. Призвание, което идва от хората. Всеки, който даде гласа си за мен, ЩЕ БЪДЕ ПРЕДСТАВЕН В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ. Можем да постигнем нещо само ако се обединим, ако бъдем добри, ако се борим за доброто, ако добруваме за обществото.

Обединявайки се можем да създадем светъл лъч, да покажем добрите и можещи хора, да им дадем шанс да покажат най-доброто от себе си и да го дадат на себе си, близките си, приятелите си, на обществото. Заедно можем да променим улиците, домовете, хората. Да помагам е моята програма.

На събитието присъства и Петър Низамов – Перата, който се изказа в подкрепа на Петър Николов

БИОГРАФИЯТА НА ПЕТЪР НИКОЛОВ – ПОДРОБНА ТУК

ПРЕЗ 2014 ГОДИНА ПРИНУЖДАВА БЪЛГАРИЯ ДА РАЗКРИЕ ДОГОВОРИТЕ ЗА КОНЦЕСИИ НА ЗЛАТО – ДЕЛОТО ЕДРЕВ.

ОСЪЖДА БАНКОВИЯ КОНГЛОМЕРАТ УНИКРЕДИТ ДА ВЪРНЕ НАДВЗЕТИ ПАРИ НА МЛАДО СЕМЕЙСТВО.

РАБОТИ ЗА ВРЪЩАНЕ ДЕЦАТА НА МАЙКА ОТ СЛИВЕН, ДАДЕНИ ЗА ГЛЕДАНЕ ОТ РОМИ.

ПОМАГА ЕНЕРГО-ПРО ДА ПУСНЕ ТОКА НА СЕМЕЙСТВО С ДВЕ ДЕЦА, КОИТО ОТ ДВЕ ГОДИНИ ЖИВЕЯТ БЕЗ ТОК

ПРОГРАМАТА НА ПЕТЪР НИКОЛОВ КАТО ИЗБРАНИК НА НАРОДА ОТ МИР 3

ОБЩИНА ВАРНА, ОБЩИНА АКСАКОВО, ОБЩИНА АВРЕН, ОБЩИНА БЕЛОСЛАВ, ОБЩИНА БЯЛА, ОБЩИНА ДЕВНЯ, ОБЩИНА ПРОВАДИЯ, ОБЩИНА ДОЛНИ ЧИФЛИК, ОБЩИНА ДЪЛГОПОЛ, ОБЩИНА СУВОРОВО, ОБЩИНА ВЪЛЧИ ДОЛ, ОБЩИНА ВЕТРИНО:

Много хора питат какво ще стане ако стана народен представител. Как ще ги защитавам като адвокат, как ще продължа делата си. Законът ми дава възможност да упражнявам професията си и да ви представлявам в Парламента.

Не се страхувам от многото работа. Аз и сега работя много и давам времето си за хората. Не се страхувам от октопода на властта, не се интересувам от изкушенията на властта. Аз и сега живея добре и власт не ми трябва, но искам повече хора да живеят добре.

Участвам в изборите, за да ви накарам да повярвате в реалната промяна, която могат да донесат младите и работещи хора, това е изходът от пътя без изход. Това е пътят към магистралата. Повярвайте ми и ще ви покажа какво мога. Последвайте ме, ще получите нещо много по-различно от всичко, което сте виждали.

Първите неща, които ще направя:

1. Да дам възможност повече социално слаби хора да имат достъп до адвокат, правна помощ и защита на правата си. Така ще съдействам повече хора да могат да запазят дома, имуществото си, семейството си, здравето си;

2. Ще създам фондация, в която ще внасям заплатата си като народен представител. Със събраните средства ще се отпускат стипендии на даровити и ученолюбиви млади българи, ще се подпомагат бедни семейства и болни хора;

3. Част от основните ми приоритети са да работя за:
повишаване на заплатите на работниците, лекарите, учителите и учените;
увеличение на детските надбавки и пенсиите;
създаване на реални данъчни преференции за работещите млади семейства;
– улеснен достъп до правосъдие на гражданите и справедлив съдебен процес;
– въвеждане на задължително военно обучение сред младежите;
борба с радикалния Ислям, протурските партии и нелегалното преминаване на границата; ширещата се битова престъпност по селата и малките градове;
– създаване на Национална гвардия за защита на населението, увеличаване състава на полицията в малките населени места;
– отмяна на чл. 417 от ГПК;
– защита на българските производители;
– протекционизъм над българската култура и изкуство.

Основният ми приоритет е изграждане на силна, независима, справедлива, социална и правова държава, ограмотяване на населението, лесен достъп до образование, здравеопазване и работа, създаване на пазар свободен от монополи, възстановяване на основните ценности в семейството и училището. Само така ще си припомним какво значат думи като вяра, добро, просвета, наука, семейство, родина.

*Политическа публикация

*КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Ключови служители напускат Морска администрация

Снимката е илюстративна

Хванаха мъж да купува гласове в Сливен