in

Млада жена от Варна моли за помощ за своята болна майка (СНИМКА)

Нека бъдем съпричастни с болката на една млада жена от Варна, чиято майка  се нуждае от скъпо лечение, непосилно за семейството й.

Споделяме нейните думи:

„Добри хора !
Пиша ви с огромна надежда и молба,че ще откликнете и на моя зов за помощ.
Да помогна на мама,която е в много тежко състояние и се нуждае от лечение в чужбина. Сумата която е необходима за нейното лечение е непосилна за семейството ми.
Моята майка-Афизе Исмаил е на 58 години. От известно време се оплакваше от силни болки в гърба. Ходихме при различни лекари невролози на прегледи,но облекчение нямаше .Това продължи така до фаталната вечер. Мама се събужда от силна болка ,става и се свлича на земята.Защото краката са блокирали и от кръста на долу нищо не чувства. Веднага е откарана от спешна помощ в СПО на УМБАЛ,,Света Марина“
Правят и ядрено магнитен резонанс и скенер. Диагнозата е туморна формация в торокален отдел.Направена е операция на 02.02.2017 отстранен тумора , но след направена биопсия се разбира че е злокачествен тумор. Лекарите казаха ,че трябва да се извърши химиотерапия , но не дават надежди .
Това ме накара да се консултирам с болница Аджъбадем в Истанбул,от където ни върнаха надеждата за излекуването на мама от коварната болест .
След операцията и всички прегледи изследвания,лекарства и физиотерапии семейството ми е в затруднено финансово положение и поради това отлагаме заминаването за Турция където да се проведе лечението.А мама с всеки изминал ден става по зле .
Мили хора ,откликнете и помогнете на мама да живее!“

Ето линк за фейсбук стравицата „Благотворителен базар.С любов дари и на Афи помогни ❤ “  https://www.facebook.com/groups/1271703776276956/

Публикувано от Дамян Дамянов