in

Наложиха наказание от 8 години затвор на педофил от Бургас

По внесен обвинителен акт на Районна прокуратура –Бургас съдът наложи ефективно наказание от 8г. „лишаване от свобода“ спрямо Васил Ч. ( на 22г. от гр. Бургас), това съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР Бургас, за „Нова Варна“.

Той е подсъдим за това, че на неустановени дати през периода от началото на месец юни 2016г. до 19.06.2016г. в гр. Бургас, ж.к. „Меден рудник“, при условията на продължавано престъпление, е извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на момче, което не е навършило 14-годишна възраст, чрез употреба и заплашване с побой и удряйки го с юмруци- престъпление по чл.150, ал.1, вр. чл.26, ал.1 от НК.

Васил Ч. е подсъдими и за това, че на 08.07.2016г. около 16.00 ч. в гр. Бургас, ж.к. „Меден рудник“, зад трафопост, находящ се до детска градина „Делфин“, при условията на реална съвкупност с горепосочените деяния, извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на не навършило 14-годишна възраст момче, като употребил сила и заплашване- натискал му главата, удрял го с юмруци и го заплашил, че ще го наръга с нож – престъпление по чл. 150, ал.1, вр. чл.23, ал.1 от НК.

Васил Ч. е подсъдим за това, че на 08.07.2016г. около 23,20 ч. в гр.Бургас, ж.к. „Меден рудник“, до бл.601, при условията на реална съвкупност с горепосочените деяния, отнел чужди движими вещи на обща стойност 60 лв. , от владението на момче, с намерението противозаконно да ги присвои, като употребил за това сила и заплашване – хванал го за ръката, издърпал го на неосветено място и го заплашил с нож – престъпление по чл.198, ал.1, вр.чл.23, ал.1 от НК.

Делото е разгледано по реда на съкратеното следствие.

Наложеното наказание е общо за изброените по-горе деяния.

Присъдата на Районен съд-Бургас подлежи на обжалване пред Окръжния съд в града.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си. Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА. За реклама: https://novavarna.net/реклама Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов