Ето какво е състоянието на ученичката, която падна от третия етаж на гимназията в Шумен

Ученичката, която падна от третия етаж на гимназията в Шумен, се е отървало само със счупен десен глезен, има фрактура и на поясен прешлен, но няма опасност да се обездвижи. Заради специфичната травма ще бъде транспортирана до болница „Св. Марина“ във Варна, каза шефът на спешно отделение в Шумен д-р Недко Тодоров, съобщава “Труд”.

През цялото време тийнейджърката е била контактна, говорела и питала какво се е случило. „Не помня нищо, кажете какво стана, много ме боли“, обяснявала тя. В школото влезе полиция, за да прегледа записите от камерите. На тях се вижда ясно, че ученичката отива в тоалетната. „Виждаме я на вътрешната система за наблюдение, но полицията ще каже какво и защо се е случило“, каза директорът на гимназията Георги Георгиев.

Според него, ученичката е изкарала първия час, не влязла във втория и тогава се е случил инцидента. Била е сама, по това време всички са били в час и не е имало свидетели. Мади е в 11 клас, паралелка с изучаване на английски и руски. Според Георгиев не е правила впечатление, не е била от проблемните деца.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си. Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА. За реклама: https://novavarna.net/реклама Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Снимка: reklamator.com

Ограбиха риболовен магазин в Добрич

Как протече Ден на отворените врати в Окръжен съд – Варна (СНИМКИ)