in

Ученичка падна от сградата на Езиковата гимназия в Шумен

Снимка: Darik/ Архив

Ученичка падна от сградата на Гимназията с преподаване на чужди езици в Шумен, съобщава ДАРИК. Тя е приета в Шокова зала на МБАЛ Шумен и в момента се установява състоянието й. По думи на други ученици момичето е паднало от прозорец на тоалетните на училището.

По думи на директора на училището Георги Георгиев момичето е било само в тоалетната на 3 етаж. Малко след 14 часа гражданин видял тялото на момичето пред фасадата на сградата и се обадил на тел. 112.

Откарана е веднага в болницата. Контактна е ,казала че няма спомен, добави директорът. В момента се преглеждат записи, за да се установи точната причина за инцидента.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си. Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА. За реклама: https://novavarna.net/реклама Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов