in

Как протече Ден на отворените врати в Окръжен съд – Варна (СНИМКИ)

Окръжен съд –Варна бе домакин на традиционния Ден на отворените врати, като интерес към проявата проявиха студенти от различни специалности на Икономическия университет – Варна, както и ученици от десети и единадесети клас на СУ „Неофит Бозвели“ – Варна.

В няколко организирани групи те се срещнаха с Ралица Костадинова, съдия в Гражданско отделение, както и с административния ръководител на съдебната институция Марин Маринов.

По-голяма част от младите хора влязоха с любопитство за първи път в съдебна зала, за да се запознаят с работата на съда отблизо. Те бяха запознати с наказателната отговорност на непълнолетните, структурата на съдебната власт и съдебните инстанции.

Студентите проявиха интерес към присъствие по време на разглеждане на наказателни дела в Окръжен съд – Варна – възможност, която получиха много от колегите им през учебната година.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си. Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА. За реклама: https://novavarna.net/реклама Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов