in ,

Българин е в критично състояние след трудова злополука в Кипър

47-годишeн българин е настанен в болницата на столицата на Кипър Никозия в изключително критично състояние.

Той е травмиран след силен удар от метална платформа докато е работил в хотелски комплекс на туристическата перла Лимасол. Според полицията трудовата злополука е станала около 7 часа сутринта, когато металната платформа монтирана на втория етаж на хотела се е строполила върху българина, съобщи „Български новини“.

Мъжът е закаран с линейка в болницата на Лимасол, където е установено, че е с тежка травма на главата, тежко травматично увреждане на мозъка, вътрешномозъчен кръвоизлив, хематом, множество фрактури и счупени прешлени на врата, гръбнака и гръдния кош. Поради критичността на ситуацията, 47-годишния е прехвърлен от Лимасол в Многопрофилна болница на Никозия и е настанен в интензивно отделение.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си. Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА. За реклама: https://novavarna.net/реклама Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов