in ,

14-годишно момче от Варна e с 65% изгарания, има спешна нужда от кръв

Даниел Георгиев Костов на 14години, пациент във ВМА-Варна с 65% изгаряния има нужда от нашата помощ – необходими са над 30 дарители.

Молим всеки, който може и желае да помогне да отиде и да дари кръв за него или да се регистрира в системата Дари кръв, през сайта  – www.bgblood.org

Няма знаение каква кръвна група сте и в кой град сте. Ако искате да помогнете, в центъра за кръводаряване трябва да кажете, че кръвта е за 14-годишния Даниел Георгиев Костов във Варна.

Можете да се свържете на телефон 0889 45 33 75 с Мария Георгиева, леля на Дани. Утре тя ще бъде във варненския кръводарителски център от 8 сутринта.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си. Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА. За реклама: https://novavarna.net/реклама Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов