in

Жена скочи в движение от микробус на АМ „Тракия“

Полицаи от РУ на МВР-Раковски изясняват обстоятелствата около необичаен пътен инцидент, станал в неделя около 18 часа в района на 152-ри километър на автомагистрала „Тракия“.

Служителите на реда се отзовали на местопроизшествието след подаден сигнал, че 45-годишна пътничка от микробус „Мерцедес“, който се движил в посока Бургас, е паднала на пътното платно. Пострадалата жена е откарана с линейка и настанена в болница в Пловдив за наблюдение, като според лекарите няма опасност за живота й.

По данни на 38-годишния водач и останалите пасажери пострадалата е скочила в движение през странична врата на микробуса.

Образувано е досъдебно производство, а под наблюдението на Районната прокуратура-Пловдив са предприети действия по изясняване на причините и обстоятелствата около злополуката – дали става дума за опит за атрактивно самоубийство или е просто нещастен случай.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си. Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА. За реклама: https://novavarna.net/реклама Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов