in

Мобилно приложение превръща нецензурните селфита в приемливи (ВИДЕО)

Ако искате да превърнете нецензурните си снимки в приемливи кадри за социалните мрежи, на помощ идва мобилното приложение TrickPics от PornHub.

Апликацията с довавена реалност включва над 15 филтъра, благодарение на които лесно да заобиколите с голите си селфита цензурата във Фейсбук, Инстаграм и останалите социални мрежи, пише ladyzone.bg.

Селфитата станаха популярна форма за себеизрзяване в днешния дигитален свят, позволявайки всеки да улови по уникален начин индивидуалността си.

А сега потребители в интернет ще могат да споделят сексапилните си автопортрети по един забавен и креативен начин. Вижте повече в следващото видео:

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си. Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА. За реклама: https://novavarna.net/реклама Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов