in

Намериха наркотици в дома на варненец, отива на съд

Окръжната прокуратура във Варна привлече като обвиняем и задържа за срок до 72 часа мъж, държал наркотици с цел разпространение.

В късния следобед на 21 април 2017 г. при проверка на лек автомобил „Сеат“ с варненска регистрация и последвал обиск на водача са намерени и иззети 35 г марихуана и електронна везна, върху която са открити следи от наркотици.

При претърсване на дома, в който живее 31-годишният Боян К., са открити и иззети още 5 г марихуана, друга електронна везна и 4,9 г хашиш.

Днес, 24 април 2017 г., наблюдаващият делото прокурор ще внесе искане за определяне на постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо Боян К. от Варна.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си. Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА. За реклама: https://novavarna.net/реклама Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов