in

Частни съдебни изпълнители продават публично имоти в Балчик и Кранево

Над 100 имота в община Балчик се продават на публични търгове от Камарата на частните съдебни изпълнители.

Само за Балчик те са 36. Най-висока е цената за четири декара урбанизирана територия за жилищни нуищи във вилна зона Момчил, наддаването за тях започва от 400 хил. лв.

Предлагат се къщи и апартаменти в различните части на града – край морето, в централната част и горна зона. както и вилни постройки, търговски помещения курортна зона Двореца, а също и къщи в голф комплекс край Балчик. Апартамент до автогарата в Белия град например се продава стартово за 30 хиляди лева, предаде „БНР“.

Имотите, обявени за публична продажба в Кранево, са близо 40. Част от тях са търговски обекти, други – апартаменти във ваканционен комплекс.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си. Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА. За реклама: https://novavarna.net/реклама Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов