in

Подпийнал варненец се заби в тухлена стена с колата си

Вчера, около 17:30 часа, ПВ Ален мак, в посока гр. Варна, е възникнало ПТП. 30-годишният водач на Л.А. Рено М.Д. от Варна, по време на движението си, поради несъобразена скорост, губи контрол над автомобила и се блъска в тухлена стена, съобщиха от ОД на МВР – Варна, за „Нова Варна“.

Вследствие на инцидента мъжът е получил фрактура на десен крак. Пострадала е също пътничка от автомобила (25 г. от с. Габровица, обл. Монтана), която получава фрактури на два крака и тазобедрена става, настанена е за лечение в МБАЛ Св. Анна, без опасност за живота.

При извършената проверка на водача е установено, че същият е неправоспособен и е управлявал автомобила след употреба на алкохол с концентрация под 1,20 промила в издишания въздух.

По случая е образувано досъдебно производство.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си. Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА. За реклама: https://novavarna.net/реклама Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов