in

Скандални разкрития! Как се прави операция без съгласие в България! (ВИДЕО)

Адвокат Николов публикува на профила си потресаваща история на негов клиент за това как на негов клиент е направена операция без писмено съгласие. Последиците са тежки. 

„Kaк се правят операции в България.
На 06.03.2017 г. клиентът ми В. Д. е приета в софийска болница за лапароскопска безкръвна операция на миоми, за което е дала своето писмено съгласие след преглед при лекар. Вместо това без нейното съгласие докато е под упойка в болницата е извършена друга операция, с отваряне, лапаротомия. В резултат на извършената операция един месец доверителката ми прекарва на легло вкъщи без да може да се обслужва сама и изпитва силни болки. Болките продължават и към настоящия момент, тя не е напълно възстановена физически и психически. След упойка в болницата тя се събужда и с изненада установява, че е в Реанимация, оперирана с 11 сантиметров зашит разрез и вместо да бъде изписана на 07.03. в добро състояние и да отиде на 09.03. на работа, както е планувала, тя остава на домашно лечение за продължителен период от време. В резултат на това обикновеното раждане за нея става невъзможно, освен с Цезарово сечение. И тъй като трябва да е благодарна за по-сложната и скъпа операция направена без нейно съгласие В. Д. трябва да си доплати и за избор на екип, какъвто не е избиран, защото „навсякъде било така“.“

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си. Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА. За реклама: https://novavarna.net/реклама Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

ДОКЛАДВАЙ ЗА НЕРЕДНОСТ

Публикувано от Дамян Дамянов