in ,

Ежедневно преливащ контейнер с всевъзможни отпадъци до варненско училище, никой нехае (СНИМКИ)

Снимка: Асиер Б.

Читател на „Нова Варна“ сигнализира за ежедневно преливаща боклукчийска кофа на улиците Д-р „Петър Берон“ и „Екатерина Симитчиева“, срещу ОУ “ Йордан Йовков“.

Ето какво сподели той с нас:

Съобщавал съм за този казан и преди – от тогава до днес – промяна няма.
Проблемният казан се намира на пресечната точка между улиците „Д-р Петър Берон“ и „Екатерина Симитчиева“, срещу ОУ Йордан Йовков. Проблемът е, че там казанът е само един, а в този район живеят много семейства. И следователно този казан много бързо се препълва. Аз не мога да разбера, как хората които минават да събират смета, всеки ден, не виждат че този казан е препълнен, и боклуците преливат по улицата – и въпреки това не слагат там още един казан ? Боклуците буклавно преливат по улицата, а вятъра и чайките ги разпиляват по цялата улица. Получава се един ужас и всичко това на метри от Основно Училище Йордан Йовков. Единствената ни молба е да сложат ОЩЕ ЕДИН КАЗАН, на посоченото място. Обадихме се на ЗМБГ АД Варна – от там казаха, че трябва да се обадим на Община Варна. Обадихме се на горещата линия на Община Варна – от там казаха, че трябва да пишем Е-майл. Писахме Е-майл – отговор няма. Надяваме се, най-накрая казаните между ул. Д-р Петър берон и Екатерина Симитчиева, да станат ДВА, че да не преливат боклуците.

Снимка: Асиер Б.
Снимка: Асиер Б.
Снимка: Асиер Б.
Снимка: Асиер Б.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си. Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА. За реклама: https://novavarna.net/реклама Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов