in

Молба за помощ! Открaднаха мотор във Варна (СНИМКИ)

Наш читател ни изпрати сигнал за откраднат мотор тази сутрин от входа на жилище в района на Окръжна болница. Написа ни следното:

„Здравейте, пиша Ви с молба за съдействие.Днес 19.05.2017 г. между 00.00 ч. и 6.00 ч през нощта е откраднат мотора на моя син от входа,където живеем.Входната врата всяка вечер се заключва,а снощи лично аз я заключих и мотора беше там. Тази сутрин синът ни е видял,че мотора липсва,но тъй като днес бяха матурите,а той завършва и ще бъде абитуриент не е имал време да сигнализира органите на реда.И така повече от четири часа е знаел,но не е имал възможност да докладва кражбата.Представям си как се е чувствал,докато протича изпита и невъзможността за адекватна реакция от негова страна…

Полицията вече е сигнализирана и тече разследване,но няма по-информационна медия от тази в интернет.

Мотора е Ямаха Неос,цвят оранжев В2372 М. Откраднат е от Варна района на Окръжна болница.

Ако някой има инфомация моля да се свърже с нас на тел.0899381603.

Предварително благодаря за съдействието!“


ww.facebook.com/media.novavarna“ target=“_blank“>facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си. Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА. За реклама: https://novavarna.net/реклама Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов