in

През уикенда се ограничава движението по пътя Златни пясъци – Варна заради „Рали България-2017“

Снимката е илюстративна.

Утре – 20 май, от 17 ч. до 21 ч. и на 21 май от 13 ч. до 17 ч. ще бъде ограничено движението по път I-9 Златни пясъци – Варна от км 88+803 до км 93+180, за провеждането на автомобилното състезание Рали „България-2017“, участък Аладжа манастир, докладваха от АПИ, за „Нова Варна“.

Трафикът ще се пренасочва по обходен маршрут по улиците в местността „Ален мак“, по общинския път Варна – Златни пясъци и отново се включва в първокласния път I-9 при 88-ми километър.

Необходимо е шофьорите да спазват поставената сигнализация и указанията на контролните органи.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от безплатното мобилно приложение LIMA, интернет страницата на АПИ – www.api.bg, lima.api.bg и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. В агенцията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за състоянието на републиканските пътища.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си. Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА. За реклама: https://novavarna.net/реклама Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов