in

Спецоперация във Варна: Задържаха добре познат на органите на реда, с незаконни цигари

Снимката е илюстративна

Вчера, по време на специализирана полицейска операция, при извършване на полицейска проверка на Р.Д. (41 г.) от Варна, добре познат на органите на реда и осъждан, е установено, че същият държи в себе си 35 бр. кутии с цигари от марките NZ Black и NZ Gold, необлепени с акцизен бандерол, съобщиха от ОД на МВР – Варна.

При последвалите процесуално – следствени действия в дома на същия, са намерени и иззети допълнителни количества от същите марки цигари. Иззети са общо 4720 къса цигари без акцизен бандерол.

Р.Д. е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си. Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА. За реклама: https://novavarna.net/реклама Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов