in

1-во плаване за най-големия кораб в Европа! 5000 гости разпускат със стил на борда (СНИМКИ и ВИДЕО)

Осмото чудо на круизната индустрия ще плава в Средиземно море това лято.

Круизите винаги са били луксозното бягство от ежедневието. Броени дни остават до пускането в експлоатация на MSC Meraviglia – най-големият европейски круизен кораб и в ТОП 10 по големина в света, съобщиха за „Нова Варна“, от „Блу Сийс“ – официалният круизен представител за България .

MSC Meraviglia e с толкова внушителни размери, че ще ви бъде трудно да го обхванете с поглед.

19 палуби, изпълнени с ресторанти от световен клас, автентични френски и италиански сладкарници, несравними коктейл-барове и безброй възможности за забавление 24 часа в денонощието. Това са само част от екстрите и удобствата, които притежава чисто новият ултрамодерен кораб MSC Meraviglia!

Корабът напомня мега-хотелски комплекс. На борда ще има аквапарк с три водни пързалки, детски басейн, Формула 1 симулатори, симулатор за летене, 4Д кино, боулинг и „Хималайският мост“ (Himalayan Bridge) – незабравимо приключение, позволяващо Ви да преминете през кораба на 61 метра над водното равнище.

Вдъхновен от плажовете на Маями, външният основен басейн ще бъде дълъг над 25 метра, а зоната за лежерни следобеди и слънчеви бани около него ще бъде най-просторната досега.

Друг басейн в задната част на кораба вечер се трансформира в дансинг и се превръща в най-горещата парти точка.

Корабът разполага с 2 250 каюти, сред които и MSC Yaht club апартаменти и дуплекс. Ще има и специални каюти за семейства с деца, предоставящи повече свободно пространство. С до 5 700 пасажери, Meraviglia е първият смарт кораб на MSC и най-големият във флотата. Очаква се вторият да дебютира в началото на 2019г, след което да се появи категорията „Meraviglia Plus“ с още два мега-кораба в края на 2019 и 2020г .

А представяли ли сте си някога, че ще гледате артистите на Cirque du Soleil в открито море? Единствено по рода си преживяване на борда на MSC Meraviglia.

Огромен LED екран ще служи за покрив на вътрешната част на кораба, който ще пресъздава небето навън. Корабът предлага и множество забавления за семейства с малки деца, сред които детски център, специална зона за почивка, както и салон за семейни забавления.

Гостите ще могат да избират измежду 12 специализирани ресторанта с интернационална кухня, сред които Суши бар, стекхаус, тепаняки ресторант, шоколатерия, както и прочутата италианска верига ресторанти Eataly.

С плавания в Западно Средиземноморие до Малта, Италия, Испания и Франция, MSC Meraviglia ще направи Вашето пътешествие незабравимо! Можете да тръгнете на круиз от Генуа, Италия или Барселона, Испания. Записванията стартираха, а дебютното плаване ще бъде на 04.06.17г от Хавър (Франция) до Неапол (Италия).

Не пропускайте зимната промоция, актуална в момента, корабът ще продължи и зимните месеци да плава по нашите ширини, цените са супер привлекателни за този супер 5* лайнер, свържете се официалния представител за България – Блу Сийс!

*рекламна публикация

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си. Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА. За реклама: https://novavarna.net/реклама Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов