in ,

Детска площадка във Варна тъне в боклуци (СНИМКИ)

Читателка на „Нова Варна“ сигнализира за поредната детска площадка във варненския кв. „Аспарухово“, на която кошчетата за смет буквално преливат от боклуци.

Проблемът с непочистените кошчета далеч не е само кв „Аспарухово““. В последните няколко седмици оплакванията от жителите в различни части на града буквално валят на страницата ни.

Ето какво ни написа тя:

Снимка: Плами Иванова

Пращам Ви снимки,снимани от детската площадка в кв. Аспарухово, ул. Мара Гидик 10. Та чудя се дали се чисти събота и неделя,защото два дни една и съща мръсотия си стои и вятъра съвсем я разнася. Има боклуци,стъкла и какво ли още не. Вярно,че има и недобросъвестни родители,които чоплят семки навсякъде и деца,които хвърлят,но не мисля, че все пак мръсотията трябва да стои. Особено уикенда,когато е пълно с деца. Всеки знае,че това въобще не е здравословна среда и здравословен начин за игра на децата.“

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си. Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА. За реклама: https://novavarna.net/реклама Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов