in

Строителен работник без да иска запали новострояща се сграда в Бургас

На 20.05. във Второ Районно управление – Бургас е получено съобщение за пожар, възникнал в новострояща се сграда, разположена в бл. 189 в ж.к. „Славейков“, който е потушен от два противопожарени екипа и седем огнеборци.

Установено е, че при нагряване с горелка на полаган на покрива на втория етаж на сградата хидроизолационен материал от 44 годишния С.А. – работник в частна фирмa, се запалил еталбонда на изолоцията, който бил поставен в парапета.

Работникът забелязал дим откъм северозападната фасада на блока и сигнализирал за пожара компетентните органи. От инцидента по фасадата на обекта са нанесени материални щети, но няма пострадали.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си. Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА. За реклама: https://novavarna.net/реклама Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов