in

Катастрофа с 2 тира, разпиля тор по пътя, има пострадали

Снимката е илюстративна

Катастрофа между два тира е станала тази сутрин около 04.40 часа на входа на Силистра от посока Добрич. Това докладваха от пресцентъра на МВР Силистра, за „Нова Варна“.

Тежкотоварен „Мерцедес”, натоварен с 18 т амониева тор, бил паркиран край пътя, когато в него се ударил друг тежкотоварен автомобил „Рено Магнум”, идващ от Добрич.

При произшествието са настъпили значителни имуществени вреди, а половината от товара на първия тир се разпилял по платното. Водачът, допуснал произшествието – И.В. (45 г.), получил фрактура на пръста на единия крак и след оказана медицинска помощ бил освободен, другият шофьор не е пострадал.

41-годишна жена, която е била в ударения тир, е настанена в МБАЛ-Силистра с мозъчно сътресение и фрактура на носа, без опасност за живота.

Няма тежко пострадали.

В района на произшествието пътни полицаи регулират движението, което се осъществява в едната лента.

Причините за катастрофата се изясняват.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си. Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА. За реклама: https://novavarna.net/реклама Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов