in

Незабравимо предложение за брак на пътя Бургас – Ветрен (ВИДЕО)

Микробус сече пътя на мотористи на пътя Бургас – Ветрен. Разгневени от нахалството на шофьора рокерите започнаха бясна гонка по пътя, форсирайки двигателите на мощните машини и ръкомахайки на мъжа да отбие.

Така започва една истински красива история, завършваща с уникален жест, който една млада бургазлийка няма да забрави цял живот, съобщава „Флагман“.

Вдъхновен от различни филми и видеа в интернет, 26-годишният бургазлия Георги решил да изненада дългогодишната си приятелка като й предложи брак по уникален и доста по-екстравагантен начин. Със свои приятели мотористи се разбрал да устроят фалшива гонка по пътя, в която те да играят разгневени рокери, които искат да се саморазправят с него.

Минути преди да тръгнат обаче, мотористите бяха искрено притеснени от младата девойка, защото имала „експлозивен темперамент”.

Микробусът бе спрян малко след моста, който води към „Лукойл Нефтохим” и всички приключи за секунди. Георги се наведе и застана на едно коляно пред приятелката си. В суматохата тя първоначално не разбра какво става, тъй като бе наобиколена от група „разярени” рокери, които едва сдържаха усмивките си под каските.

Разбирайки какво всъщност се случва, младата бургазлийка се развика от радост и се хвърли на врата на възлюбения си, казвайки заветното „ДА”, което ще дефинира живота на бъдещото семейство оттук нататък.


Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си. Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА. За реклама: https://novavarna.net/реклама Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов