in ,

Вижте кои акценти и детайли правят дома ви по-уютен (СНИМКИ)

EVTEKS 2017 е международно текстилно изложение, организирано като търговска мисия. Един от лидерите на българския пазар, получил покана на експото, е LeNoBg – бутик за интериорен текстил. Собствениците категорично доказват, че не са просто поредния магазин за завеси и щори.Качеството на материалите е без компромис, а широкият ценови диапазон позволява на всеки да намери най-доброто, от което има нужда!

Семейният бутик предлага богата гама продукти: завеси, пердета, японски стени, римски щори, покривки, възглавнички и други декорации от текстил, както и още много допълнения, даващи възможност за перфектната атмосфера на Вашия дом.

Римски щори

Материалите са внимателно подбрани – марката е директен вносител на турски, италиански, испански, немски текстил. За да бъдат сигурни в качествения резултат, собствениците са осигурили изпълнението на всички необходими дейности от взимането на размери, до доставката и монтажа на пердетата.

Допълнителна гаранция за доволни клиенти са креативността и професионализма на целия екип.

Любезните домакини в LeNoBg са готови да дадат ценен съвет на всеки посетител.

Нямаше как да не попитаме собственичката – Мелек Добрева – какви са тенденциите през настоящата 2017 г.

Мелек Добрева, собственик

Отговорът е категоричен: ЗЕЛЕНИНА!
Според американския институт, обявил цвета Greenery за тенденция 2017:

„Това е цвят, който почита Живота, цвят, който е въплъщение на преследване на личните страсти, цвят на енергичността.“

Зелените акценти, особено вплетени в естествените тъкани, ще ни помогнат да се отпуснем и да усетим своя дом още по-уютен и хармоничен.
Така че, без значение кой нюанс на зеленина избирате от LeNoBg за своя дом, изборът Ви ще бъде правилен!

Друг стил, който в момента е много популярен сред клиентите, споделя Мелек, е барок. Изобилните детайли и тежестта, характерни за стила, дават усещане за аристократичност и елегантност, съчетана в различни материи и много пластове – стил само за истинските ценители.

Иновативен артикул, който можете да намерите в магазините, са практичните системи за дистанционно командване на завеси, които също се радват на небивал интерес. Те са идеално допълнение към всеки модерен дом.

Още предложения можете да разгледате тук:

Японска стена

Ако все още не сте решили в кой стил да обзаведете дома си или как да съчетаете актуалните тенденции с личния си вкус, не се притеснявайте! След консултация в LeNoBg ще имате цялостната визия за своя интериор такъв, какъвто никога не сте си го представяли!

Безценни съвети можете да получите:

oнлайн на www.lenobg.com

тел. +359 52/ 627 172; 0878 148 730; 0878 914 815

магазини: гр. Варна, ул. „Г. Бенковски“ 3-A и ул. „Г. Бенковски“ 25

 

 

Още от изложението:

*Спонсорирана публикация

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си. Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА. За реклама: https://novavarna.net/реклама Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/