in

3 автомобила горяха във Варна за ден, единият – подпален от дете

Снимката е илюстративна

Вчера, около 04:05 часа, е получен сигнал за горящ автомобил Фолксваген, движещ се на по ул. Патриарх Евтомий в гр. Варна. Няма пострадали хора. Причината за пожара е късо съединение. Унищожени са: двигателен отсек и преден капак.

На 28.05. т.г., около 14:05 часа, е получен сигнал за пожар в купето на автомобил, намиращ се в района на пътя Варна – к.к. Златни пясъци, който е без регистрационни табели. Няма пострадали хора. Причината за възникване на инцидента е детска игра. Унищожено е купето на автомобила.

На 28.05. т.г., около 21:40 часа, е получен сигнал за горящ автомобил «Ланчиа», намиращ се в ж.к. Възраждане. Няма пострадали хора. Причината за пожара е в процес на изясняване. Унищожен е целият автомобил.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си. Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА. За реклама: https://novavarna.net/реклама Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов