in ,

Съдърланд се разраства с 200 работни места във Варна само в рамките на текущата година

С ясни преспективи за своето развитие във Варна и официално откриване в Блек Сий Кaпитaл, Съдърланд обяви разширяването на офиса в морската столица. На събитието взеха участие представители на бизнеса и институциите. Сред тях бяха кметът на Община Варна Иван Портних, зам. кметът Пламена Маринова, Италианският консул Антонио Таркуинио, директори на местни училища и университети, представители на местния бизнес, приятели и гости.

Старши вицепрезидентът на компанията за Европа, Африка и Близкия Изток г-н Шон Кънинг заяви своята увереност, че Варна е изключително обещаващо място за развитието на бизнеса на компанията и предвижда Съдърланд да засилва своето присъствие тук.
Съдърланд е глобална организация за трансформация на бизнес процеси, която обслужва водещи международни клиенти във всички основни индустрии. С над 30 годишна история, компанията оперира в 19 държави, в които има 60 офиса и над 38 000 служители.

През 2008 година в София отваря врати многоезиков център за обслужване на клиенти. Оттогава до днес в България Съдърланд достига 1700 служители в четири офиса: два в София, един в Бургас и един във Варна. За втора локация извън столицата Съдърланд избра Варна, където вече са назначени над 60 служители, обслужващи проекти главно с немски и италиански език, като плановете включват до края на 2017 броя на работните места в града да надвиши 200. Офисът на компанията във Варна е разположен в Блек Сий Кaпитaл, комуникативна централна локация, предоставяща отлични условия на труд.


По време на събитието г-н Димитър Гълъбов, изпълнителен директор на Съдърланд за България, направи равносметка на изминалите осем месеца и представи новите предизвикателства пред компанията във Варна в присъствието на медии и официални гости.
ТУК можете да получите повече информация за кариерните възможности в Съдърланд и отворените позиции във Варна.

*Спонсорирана публикация

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си. Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА. За реклама: https://novavarna.net/реклама Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/