Съдърланд се разраства с 200 работни места във Варна само в рамките на текущата година

Реклама

С ясни преспективи за своето развитие във Варна и официално откриване в Блек Сий Кaпитaл, Съдърланд обяви разширяването на офиса в морската столица. На събитието взеха участие представители на бизнеса и институциите. Сред тях бяха кметът на Община Варна Иван Портних, зам. кметът Пламена Маринова, Италианският консул Антонио Таркуинио, директори на местни училища и университети, представители на местния бизнес, приятели и гости.

Старши вицепрезидентът на компанията за Европа, Африка и Близкия Изток г-н Шон Кънинг заяви своята увереност, че Варна е изключително обещаващо място за развитието на бизнеса на компанията и предвижда Съдърланд да засилва своето присъствие тук.
Съдърланд е глобална организация за трансформация на бизнес процеси, която обслужва водещи международни клиенти във всички основни индустрии. С над 30 годишна история, компанията оперира в 19 държави, в които има 60 офиса и над 38 000 служители.

През 2008 година в София отваря врати многоезиков център за обслужване на клиенти. Оттогава до днес в България Съдърланд достига 1700 служители в четири офиса: два в София, един в Бургас и един във Варна. За втора локация извън столицата Съдърланд избра Варна, където вече са назначени над 60 служители, обслужващи проекти главно с немски и италиански език, като плановете включват до края на 2017 броя на работните места в града да надвиши 200. Офисът на компанията във Варна е разположен в Блек Сий Кaпитaл, комуникативна централна локация, предоставяща отлични условия на труд.


По време на събитието г-н Димитър Гълъбов, изпълнителен директор на Съдърланд за България, направи равносметка на изминалите осем месеца и представи новите предизвикателства пред компанията във Варна в присъствието на медии и официални гости.
ТУК можете да получите повече информация за кариерните възможности в Съдърланд и отворените позиции във Варна.

*Спонсорирана публикация

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си. Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА. За реклама: https://novavarna.net/реклама Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

В навечерието сме на Велики понеделник. Какво трябва да направим утре

Утре е Велики понеделник. Вярва се, че на този ден Иисус Христос влиза в Йерусалимския…

преди 9 часа

Воден ад: Пълна лодка с мигранти потъна край гръцки остров

Стана ясно, че гръцката брегова охрана е открила тяло на мъж, за когото се предполага,…

преди 9 часа

Моторист загина в тежка катастрофа

Стана ясно, че мотоциклетист е загинал на ул. "Оборище" в Лясковец. Произшествието е станало около…

преди 9 часа

Защо папата влиза в затвор във Венеция

Стана ясно, че папа Франциск замина днес със самолет за Венеция на първото си пътуване…

преди 12 часа

Колко струва агнешкото дни преди Великден

Стана ясно, че от 17 лв. до 28 лв./кг. струва агнешкото за Великден на най-стария…

преди 12 часа

Димитър Главчев се отказва от новата си заплата

Стана ясно, че Димитър Главчев няма да получава заплата като министър на външните работи. Той зае…

преди 12 часа