in

Форум „България-Корея 2017“ в Икономически университет – Варна

На 9 юни 2017 г. /петък/, от 9.00 часа, в Аулата на Икономически университет – Варна ще се проведе среща от Българо-корейски бизнес форум „Обмен на практики за добро управление за устойчиво развитие“.

Форумът протича в градовете София, Бургас и Варна и е организиран от СУ „Св. Климент Охридски“ и Българо-корейската търговско-промишлена палата със сътрудничеството на Посолството на Република Корея в София, Софийска, Бургаска и Варненска общини и Българската търговско-промишлена палата.

Във Варна форумът ще бъде открит официално от проф.д-р Евгени Станимиров, зам.ректор на Икономически университет – Варна и посланика на Република Корея у нас Н.Пр. Шин Бунам. Приветствени думи към участниците ще поднесат областния управител на Област Варна, представители на Община Варна и проф. д-р Тодор Танев от Софийски университет „Св. Климент Охридски“.

Представителите на българския и корейския бизнес ще имат възможност да научат повече за съвместните бизнес възможности и инвестиции, зоните на сътрудничество в различните сектори, както и за бъдещи културни и образователни инициативи.
Официалният език на форума ще е английски език.

Спонсор на наградата този месец: logo-fratelli
Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си. Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА. За реклама: https://novavarna.net/реклама Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов