in

Фестивал „Балкан фолк фест 2017“ във Варна, бъдете и вие част от културата и традициите на 14 държави

Предстоят едни от най-незабравимите концерти, представящи фолклорното богатство на 14 държави, които ще ни потопят в прекрасната атмосфера на Фестивал БАЛКАН ФОЛК ФЕСТ 2017 година. Очаква ни концертна програма, изпъстрена от изпълненията на близо 180 фолклорни ансамбли, хорове, духови оркестри, танцъори, мажоретки и певчески състави.

Бъдете и вие част от културата и традициите на 14 държави. Първият от 24-те концерта на сцената на Зала 1 във Фестивален и Конгресен център – Варна ще се състои на 11 юни в 18:00 часа.

Приготвили сме блястящо откриване на 11.06.2017 г., което не би било възможно без нашите звездни участници от Украйна, България, Черна Гора, Босна и Херцеговина, и Хърватия.

Фестивалът „Балкан Фолк Фест 2017“ се провежда за двадесет и три поредни години и единадесета поредна година в България.

Наши специални гости и приятели на Фондация Балкан Фолк Фест на откриването на Фестивала ще бъде красивият спектакъл на Държавен Куклен театър – град Варна – “Фолклорни фантазии”.

Спонсор на наградата този месец: logo-fratelli
Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си. Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА. За реклама: https://novavarna.net/реклама Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов