in , ,

Как варненци предпочитат пицата – на 8 или 16 парчета? И още нещо.. (СНИМКИ)

– Здравейте, искам да поръчам голяма пица, но ако може да я нарежете на 16 парчета, защото 8 няма да ми стигнат…

Тази шеговита ситуация позната ли Ви е?
Няма да имате подобен проблем с фамилните пици на Фратели, защото са най-огромните в цяла Варна и със своите 60 см диаметър и 1.9 кг засищат всички!

Всеки е чувал за опияняващия вкус на италианската кухня. А знаете ли, че изобщо не е необходимо да ходите в Италия, за да се насладите на тази емоция?

Във верига ресторанти Фратели (Fratelli Чайка, Fratelli Fish и Fratelli Виница) ще Ви посрещнат с неустоими изкушения, приготвени по уникални рецепти от италианската и средиземноморската кухня.

А за Вашето удобство ще се погрижи усмихнатият и сплотен екип на Фратели.

Малка част от екипа на „Фратели“

За да бъдат актуални, ресторанти Fratelli са приготвили изненада – чисто ново лятно меню!

Знаете ли каквo e общото между аспержи и пъдпъдъчи яйца?
А между гриловани тиквички и френска горчица?
И ние няма да ви кажем!

Ще разберете само като посетите ресторанти Fratelli, които ще Ви пренесат в един екзотичен свят на фюжъна, в който всяко блюдо носи вдъхновение за лятото.

Сред новите предложения има представители на пицата (Дженовезе и Броколина),
разнообразие от салати и изкушаващи морски специалитети.

Част от новите изкушения в лятното меню на „Фратели“

В ресторанти Fratelli може да организирате всичко – фирмено парти, рожден ден (за малки и големи), романтична вечеря или да превърнете обикновения ден в едно приказно изживяване само с едно посещение!

А ако разполагате с малко време в обедната си почивка, всяка седмица ресторанти Fratelli посрещат клиентите си с разнообразни предложения в обедното си меню:

Фратели Обедно меню Варна (12.06 – 16.06)

Вече можете да похапнете любимите си свежи салати, вкусни пици и паста, изтънчени специалитети и любими десерти вкъщи или на работа, като поръчате на новия национален телефон 0700 33 903

Гарантирано обслужване! Без сигнал „Заето“!

Fratelli Чайка

 

Fratelli Fish

 

Fratelli Виница

*Спонсорирана публикация

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си. Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА. За реклама: https://novavarna.net/реклама Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!
Спонсор на наградата този месец: logo-fratelli

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/