in

Верижна катастрофа край Добрич, жена и дете са пострадали

На 20 юни, около 16:00 часа е получено съобщение за възникнало ПТП в района на с. Паскалево, обл. Добрич, съобщиха от пресцентъра на ОДП-Добрич, за “Нова Варна”.

Установено е, че водач на лек автомобил „Опел” с добричка регистрация поради движение с несъобразена скорост, не успява да спре и блъска движещия се пред него лек автомобил „Тойота” с варненска регистрация.

От удара, лекия автомобил „Опел” се отклонява в ляво по посока на движението си, напуска пътното платно и се удря в крайпътно дърво.

Вследствие на ПТП са пострадали 14-годишно момче, което е настанено в МБАЛ Добрич с травма на лумбални прешлени и 60-годишна жена, която е с хематом на черепа, и двамата пострадали са без опасност за живота. Водачите са изпробвани за употреба на алкохол, като цифровата индикация е с отрицателен резултат.

*******

Спонсор на наградата този месец: logo-fratelli
Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов