in

Избират директор в четири детски градини във Варна

Снимката е илюстративна

Конкурси за директорските постове в четири детски градини обявиха от Община Варна.

Свободните постове са за ръководители в Детска градина № 37 “Пламъче“, Детска градина № 23 “Иглика“, Детска градина № 42 “Българче“ и Детска градина № 51 “Ран Босилек“ в село Константиново.

Кандидатите за четирите позиции могат да подават документи до 17.30 часа на 21 юли в деловодството на Общината. Конкурсът ще се проведе в два етапа по утвърден график. Те включват писмено разработване на програма за развитието на детската градина за период от 1 година. Програмата се разработва в рамките на три астрономически часа. Вторият етап ще е интервю с кандидатите.

По време на събеседването те могат да носят и ползват необходимите им нормативни документи.

Изискванията към желаещите да се явят в конкурса е да имат завършена образователно-квалификационна степен на висшето образование „бакалавър” или “магистър” в специалност “педагогика“ или от друго професионално направление с присъдена квалификация „учител“ и допълнителна професионална квалификация „детски учител“. Изисква се стаж не по-малък от 5 години.

 

*******

Спонсор на наградата този месец: logo-fratelli
Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов