in

Времето днес

През нощта ще бъде ясно и почти тихо. Утре ще бъде слънчево, след обяд в равнините и низините ще е горещо. След пладне ще има временни увеличения на облачността, но ще е почти без валежи. Ще духа слаб вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са предимно между 31° и 36°.

Атмосферното налягане ще се понижи и ще е по-ниско от средното за месеца.

Над планините ще бъде слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали. Ще духа умерен, по високите и открити части и силен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 25°, на 2000 метра – около 17°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево, след обяд ще има временни увеличения на облачността, но ще е без валежи. Ще духа до умерен вятър от южната четвърт. Максималните температури ще са 26-29°. Температурата на морската вода е 20-24°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Източник: meteo.bg

                                                                 *******

Спонсор на наградата този месец: logo-fratelli
Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов